Vanwege organisatorische omstandigheden is Het Rondje Stelling van 1 september 2019 vervallen.

Het bestuur van Stichting Fortza Velo heeft door een plotseling ontstaan tekort aan kader vrijwilligers moeten besluiten om de toertocht Rondje Stelling voor de periode van een jaar on hold te zetten.
Een zware beslissing om de honderden deelnemers die jaarlijks deze toertocht met ons fietsten, te moeten teleurstellen. Het werven van voldoende gekwalificeerde vrijwilligers behoort tot onze taak maar helaas zijn we daar niet tijdig in geslaagd. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de annulering maar het biedt ons wel ruimte om komende periode door te gaan met werving en invulling van verschillende leuke specifieke taken die uitgevoerd worden in de maanden voorafgaand aan het evenement als ook op de dag zelf.

De achtste editie van Rondje Stelling vindt plaats op zondag 6 september 2020.

Heb jij of heeft jouw club interesse in een rol bij de voorbereiding voor het volgende jaar? Informeer dan naar de taken en condities via deze link.

Zondag 2 september werden loten verkocht ten bate van het Goede Doel, de Raisin Hope Foundation.De winnende lotnummers met corresponderende prijzen zijn als volgt...

Historische forten en futuristische bruggen, mooi landschap, gezelligheid onderweg en prima verzorgde routes. Een greep uit de reacties van de bijna 800 deelnemers aan de fietstocht rond Amsterdam.

De route door het platte landschap van Noord-Holland kent dit jaar ook hoogtemeters.

Het Goede Doel doet ook iets terug voor de donaties van de deelnemers aan het Rondje Stelling.

De routes van 2 september 2018 zijn uitdagender met extra klimwerk en diverse lusjes.

­