De voorinschrijving voor onze toertocht Rondje Stelling 2017 is maandag 1 mei van start gegaan. Vooraf inschrijven loont, want wie voor 1 september inschrijft is goedkoper uit! Er kan voor drie startlocaties worden ingeschreven en op elke locatie kan worden gestart op uitgepijlde routes van 65, 120 en 170 km langs het UNESCO Werelderfgoed De Stelling van Amsterdam.

Op het inschrijfformulier kan ook worden gekozen voor een extra donatie aan het goede doel van Rondje Stelling, de Raisin Hope Foundation Nederland. Tevens zijn er speciale RHF-artikelen als polsbandjes, arm- en beenwarmers en het boek van founder en ex-prof Saul Raisin te bestellen tegen speciale Rondje Stelling-prijzen. De artikelen liggen bij de start voor je klaar.

De RHF Nederland is voor het tweede jaar het goede doel van Rondje Stelling. Deze stichting steunt mensen met hersenletsel door hen meer faciliteiten te bieden om te fietsen. Dit doet zij onder meer door een netwerk te realiseren van aangepaste fietsen, die door de doelgroep gratis kunnen worden geleend. 

Ga naar inschrijven!

 

­