Lovende woorden van de ongeveer 800 deelnemers en een fraaie opbrengst voor het goede doel! 
De zesde editie van toertocht Rondje Stelling was met recht een topdag! 

Prachtig fietsweer, gezelligheid onderweg, mooie landschappen, historische forten van het UNESCO Werelderfgoed De Stelling van Amsterdam, lovende woorden van de ongeveer 800 deelnemers en een fraaie opbrengst voor het aangepaste fietsennetwerk van de Raisin Hope Foundation Nederland. De zesde editie van toertocht Rondje Stelling was met recht een topdag! 

Vanaf de startlocaties Uithoorn, Uitgeest en Spaarndam waren drie afstanden van 65, 120 en 170 km uitgezet langs de historische forten van de Stelling van Amsterdam. Voor aangepaste fietsers was een speciale route van 30 km uitgezet vanuit Spaarndam. Nadat de voorgaande edities massaal voor de langste afstand van 170 km werd gekozen, waren dit jaar de meeste deelnemers op de 120 km route te zien. Deze afstand was nieuw vanuit Spaarndam en Uithoorn en oogstte veel complimenten voor het traject buiten de hoofdstad. Mooie groene streken, zonder verkeerslichten en autoverkeer en toch zo dicht bij Amsterdam was voor velen nieuw.

Na afloop ontving elke deelnemer een flesje WD 40 voor de fiets en het boekwerkje 'Fort' over de Stelling van Amsterdam. Voor de jeugdige deelnemers lag een fraaie sleutelhanger klaar.

De organisatie dankt iedereen voor hun deelname en hun positieve reviews. Tot ziens op zondag 2 september 2018 voor de zevende editie.
Meer reviews?

Klik hier voor de foto's.­