De deelnemers aan de sportieve toertocht Rondje Stelling hebben op 3 september 2017 het bedrag van 2.150 euro bij elkaar gefietst voor het aangepaste fietsennetwerk van de Raisin Hope Foundation Nederland (RHF). 

De cheque werd afgelopen weekeinde door Trudie Plomp, voorzitter van de organiserende Stichting Fortza Velo, overhandigd aan RHF-bestuurder Wim Verlaan. Dit gebeurde in Fort Penningsveer, dat deel uitmaakt van het UNESCO Werelderfgoed De Stelling van Amsterdam waarlangs de route van Rondje Stelling is uitgestippeld.

Op de eerste zondag van september ontdekten rond de 800 sportieve fietsers de oude forten in het fraaie Noordhollandse waterlandschap vanuit Uithoorn, Spaarnwoude en Uitgeest. Per deelnemer ging twee euro naar de RHF. Samen met vrijwillige donaties, sponsoracties en activiteiten op de drie startlocaties werd het mooie bedrag van 2.150 euro bijeen gehaald.

"Mooie cheque en een al even mooie opbrengst! Zijn wij weer erg blij mee en gaan we binnenkort weer inzetten voor een mooie nieuwe aangepaste fiets in ons RHF Fietsnetwerk. Veel dank weer aan iedereen bij Fortza Velo en natuurlijk alle deelnemers aan Rondje Stelling. Op naar volgend jaar! " aldus Raymond Kool, voorzitter Raisin Hope Foundation Nederland.

­